SERVICII

Grafica 3D arhitectura

De la 300 lei

Grafica 3D arhitecturala presupune modelarea si randarea in 3D Studio Max a proiectului dumneavoastra. Indiferent ca este vorba de o casa sau de prezentari interioare (apartament, camera) echipa noastra va ofera cele mai bune solutii de amenajare si design.

 

Solicita o oferta


Grafica specializata

De la 100 lei

Indiferent ca este vorba de un logo, o brosura, sau carti de vizita echipa noastra va poate oferi orice serviciu de grafica specializata. Simulari, brosuri de prezentare, reviste, simulari pentru personalizare autoturisme, scheme de montaj complexe, simulari reclame si fatade sau orice materiale ce vor fi utilizate apoi pentru print si productie.

 

Solicita o oferta


Prezentare de produs

De la 80 lei

Indiferent ca este vorba de un obiect de mobilier, o casuta pentru caini, sau orice alt produs, stim ca uneori este extrem de dificil sa montati produsele in toate variantele de culoare, sau sa amenajati un studio profesional pentru fotografiere. Deasemenea costurile pentru fotografierea a sute de produse si a tuturor variatiunilor sunt considerabile. De aceea noi venim in intampinarea ta cu un studio virtual si cu tarife minime, identificand astfel cele mai bune solutii.

 

Solicita o oferta